Over Ons

Signature Recruitment

Signature Recruitment streeft naar het creëren van duurzame werkrelaties door zich grondig te verdiepen in de behoeften van onze klanten en kandidaten. De juiste persoon zal een bedrijf versterken en omgekeerd geeft een baan op maat voldoening en energie. Dynamisch en pro-actief werken aan de toekomst van bedrijven en kandidaten – dat is onze insteek.

Signature Recruitment werft gekwalificeerde professionals vanaf MBO niveau op het gebied van ICT, Administratie, Logistiek en Groenvoorziening. In deze specialismen blijven wij bouwen aan ons selecte netwerk van klanten en kandidaten. Wij bereiken zowel de selectieve werkzoekende als de latent werkzoekende via online en offline recruitment door gebruik te maken van social media en daarnaast persoonlijke contacten te leggen. De juiste mens op de juiste plaats gaat niet alleen over werkervaring en kwalificaties, maar ook over “voelt de kandidaat zich thuis bij de toekomstige werkgever?”

Voor bedrijven:
Signature Recruitment levert geen willekeurige sollicitanten, maar kandidaten, na een zorgvuldige voorselectie en achtergrond check, en laat U alleen kennis maken met kandidaten die een match met de functie en het bedrijf hebben. Wij begrijpen dat een opdrachtgever efficiënt wil werken, en kwaliteit en snelle inzetbaarheid zoekt, zonder een langdurig inwerk-traject.

Voor werkzoekenden
Signature Recruitment verzorgt een gedegen wervings- en selectietraject, waarin de skills en capaciteiten van kandidaten nauwkeurig worden bepaald. In het begeleidingstraject stroomlijnen wij zo nodig het CV en kunnen assisteren bij het maken van een portfolio met voorbeelden van eerder werk. Deze begeleiding houdt niet op bij plaatsing, maar strekt zich verder uit zolang dat noodzakelijk of gewenst is. De ideale werknemer vervult niet alleen een opdracht, maar brengt meerwaarde in het bedrijf.

ICT Professionals 

Op de huidige arbeidsmarkt is flexibiliteit een eerste vereiste. Onze ICT-Professionals zijn daarnaast communicatief vaardig, makkelijk inzetbaar, uitmuntend gekwalificeerd en vakinhoudelijk top. 

Signature Recruitment werkt in de selectieprocedure volgens het e-CF, European e-Competence Framework. Dit framework van competenties en competentieniveaus  stelt  ICT-professionals in staat hun capaciteiten duidelijk te beschrijven en te bepalen in welke richting zij zich verder willen bekwamen. Bedrijven, c.q. werkgevers, gebruiken het framework om vast te stellen welke personen die capaciteiten bezitten waar zij behoefte aan hebben.

Meer hierover: www.ecompetences.eu

Administratie

Het werven en selecteren van administratieve professionals vraagt om een specifieke aanpak. Hoe bereik je kandidaten, ook degenen die zelf niet naar vacatures op zoek zijn. Met welke trigger breng je deze professionals in beweging?  Wij zoeken kandidaten op MBO en HBO niveau in het office segment.